Tuesday, February 5, 2013

Fieberbrunn ja FWT-competition face.



Fieberbrunn
Tammikuun 10. 

Lunta ei niinkään ole tiputellut viime viikon dumpin jälkeen, mutta aamulla nappasin Brandstätterin serkukset ja Julianin kyytiin ja nokka kohti Fieberbrunnia. Julian halusi lähteä katsomaan ja kuvaamaan tulevan FWT:n kisaseinää miettiäkseen omaa settiään. Hisseillä ei ruuhkaa liiemmin ollut: Lähinnä paikalliset naureskelivat meidän kamoille - ”Ei siellä lunta enää ole.”



Alkulämmöksi skinnaten noin 40min pätkä koskemattomalle lumelle. Allekirjoittaneelle oli käynyt pieni vahinko skinien kanssa ja jostain syystä liima tarrasi pysyvästi suksien pohjaan. Sen päivän ilot olivatkin suunnilleen siinä. Tilaa olisi ollut nauttia isoistakin käännöksistä, mutta kun sukset tuntuvat joka käännöksen vaihdossa jäävän paikalleen nautinto omalla tavallaan häviää... Ainaa oppii jotain uutta.
Päivän toinen lasku suoritettiinkin sitten matkalla kohti isompaa seinämää. Jotta kisaseinälle pääsee, joutuu leikkaamaan koko huipun ympäri toiselle puolelle ja laskemaan pienen hauskan "kurun" alas vuoristomajalle, josta voikin suoraan leikata noin puoliväliin linjaa. Vielä ei ollut tarpeeksi lunta, jotta pätkän olisi kokonaisuudessaan voinut laskea. Ainoastaan yksi kuru oli täyttynyt tarpeeksi laskettavaksi ja senkin oli joku vapaalaskuhirmu ehtinyt korkkaamaan. Julian jäi ottamaan kuvia ja me jatkoimme spottaamaan pientä luonnon kourua toiselle puolelle seinää. Omien suksieni tilanne ei ollut sen parempi, joten minua ei kapoinen kouru houkutellut, mutta Bernie hyppäsi sisään ja otti ilon irti hienosta linjasta. Itse löysin kivan roll overin viereiseltä harjulta ja nautiskelin muutaman käännöksen pehmoista lunta.


 

No comments:

Post a Comment